080428

jahapp, då var man där igen....på botten. trodde faktiskt jag kommit upp på benen igen, men hade visst fel igen. man tror att det är så lätt, men det är det verkligen inte. tankarna bara rullar runt om och om igen hela tiden. man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. man kan säga att allt går som en berg&dalbana, upp&ner och då man väl är på toppen och är hur glad som helst, så plötsligt kommer den där jädrans kurvan neråt och då blir allt som vanligt igen. allt kommer tillbaka och man blir så förvirrad. men det är väl sånt man lär sig att ta sig igenom även fast det kan vara svårt ibland...menmen, nog om det!

idag har jag som vanligt varit i skolan och idag var det den efterlängtande måndagen..köttfärsås&spagetti (L) mycket gott! sen har jag umgåtts med mysan och sen blev det såklart solning. men smart som jag är så kladdade jag sololja i ansiktet och nu ser man ut som en tomat (som sofie brukar se ut, men jag tycker om henne ändå), så imorgon kommer jag se ut som ett trafikljus, mycket fint om jag får säga det själv..eheh!
nu ligger man iallafall i sängen och är reda för att sova, om man nu kan det på tom mage (?) är asahungrig, men orkar verkligen inte gå ALLA trappsteg ner bara för att göra ordning fika. nejnej. det får bli till att vänta tills imorgon.

nu går vi som sagt bara 2dagar till och sen är vi lediga tor&fre, galet skönt. men blir väl inte så mycket ledighet för min del, måste plugga och sen har elin lurat i mig att jobba hela helgen? jaaa, vi får se hur det blir med den saken, om jag känner oss rätt så kommer det sluta med en hemmakväll hos nån med en STOR chipsskål (sourcream) och dippsås (fresh island), men vem vet. vi kanske är så duktiga att vi kommer jobba hela helgen lång.

jaja, nu ska jag ta och stänga ner datorn så att jag får somna någon gång. seeeeeya
adjö


080424

man blir seriöst asaglad då det är fint väder, som det är just precis idag och har varit dom senaste dagarna=D så otroligt skönt att slippa gå runt i tjockkläder och frysa. får hoppas det här håller i sig ett bra tag nu alltså. iallafall, idag har jag varit på skolan och för första gången i mitt liv smakat på vegetarian maten, godare än vad jag förväntat mig att det skulle vara. efter lunchen var det till att promenera ner till folktandvården och kolla mina tänder. hatar verkligen då dom ska "knäppa" kort eller vad dom gör på tänderna, för den där grejen man har i munnen gör så jädrans ont och som varje gång så har jag ett hål......OTROLIGT. finns dom som aldrig borstar tänderna som aldrig haft ett hål i sitt jävla liv och jag som borstar tänderna minst 2 gånger per dag har alltid...livet är inte rättvist.
nu har jag iallafall precis kommit hem ifrån jonny, vi har suttit och kolla på en massa youtube klipp oså, sen ätit tacochips med ostsmak, mycketgott. så nu snart ska jag iväg och jobba lite, känns lite tråkigt men....vad gör man inte för lite extramoney. ska väl ta och få i mig lite mat också så jag klarar dom där 4timmarna.  ses&hörs eller nått!
adjö

080420

hejallaglada!!!! denna helg har faktiskt varit rolig tillskillnad ifrån andra.

ifredags så firade vi angelica som nydligen fyllt 18. börjades med middag och det var mycket gott, inte nog med det så åt vi den såkallades efterrätten, måste vara den godaste efterrätten ever...MUMMA! sen var det till att börja drinka, men inte för mig och soffan....vi fick vänta tills linnet kom och hon kom ganska så snabbt faktiskt. det blev lite kortspel och sanning&konsekvens som under kvällen gick lite över styr, sen var det dags för korgen (för dom som hade åldern inne), för oss som var yngre så blev det till att gå till samme. sen slutade kvällen med att jag och elin gick hem till henne och sov...tidig kväll men roligt ändå!

sen igår åkte jag&lindiss ut till soffan i solum och åt en massa gotta och såg på filmer. sen idag blev det långpromenad ifrån soffan in till stan, tog ungefär 2timmar om man räknar med fikapausen såklart. kan ju säga att jag och soffan hade något ont i fötterna då vi kommit fram till linda tillslut.
jaja, iallfall så kom jag nyss hem efter att varit ute och gått lite med mysan, så nu ska jag bädda ner mig och kika på andra avenyn :)))) seeeya all
adjö


080410

besviken, besviken och åter besviken. vet inte riktigt hur jag ska reagera längre, vilket kanske inte är så konstigt...vet inte hur jag ska göra eller säga eller nånting alls. det får helt enkelt bara vara som det är just nu, känner att jag inte riktigt orkar lägga ner energi på sånt här just nu.
sen det här med att lita på varann...jag undrar faktiskt vem som inte ska lita på vem.

dagen har väl inte varit direkt den bästa, men helt okej ändå. suttit med grupparbete hela dagen och pysslat med fritiden förr och nu, sen på estetiskaverksamheten dockteatern som vi ska ha vecka 20 eller nånting sånt. ganska roligt faktiskt, men ändå inte. efter skolan gick jag ner på stan med my en snabbis och kollade lite och sedan hämtade mamma mig...tur det annars så hade jag typ fått gått hem i det här skitvädret...om jag nu inte hade tagit bussen, men då skulle jag fått vänta så länge och det är ju som sagt inte så trevligt att gå på stan i mer än 20min. menmen, nu sitter jag iallafall i sängen och irreterar mig eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag IGEN som vanligt. förstår inte riktigt hur jag lyckas med att få det som det ser ut.
jaja, nu ska jag väl gå ner och få nånting i magen och sen göra nånting vettigt :))))))
adjö

så många anser sig ha ett gott hjärta, men de har bara svaga nerver

*

skrivit, tagit bort, skrivit, tagit bort and on and on and on. vet inte riktigt vad jag ska skriva, finner liksom inga ord hur besviken jag är. snart 2månader...grattis, du har verkligen fått mig att inse hur jävla patetisk du igentligen är! 


080409

IDAG ÄR DET EN BRA DAG!


080406

det som gör mig mest ledsen, är att jag inte vet vem du är längre och det skrämmer mig....


080404

dagen började ju självklart med att jag försov mig (otippat) och våran klass skulle vara uppe på murberget, så jag skyndade mig på med kläder och allting, sen skjutsade mamma upp mig. men då jag skulle gå in så öppnades inte dörrarna...fick stå där ett bra tag innan någon som jobbade där kom och öppnade till mig. sen fick jag gå ner lite diskret och sätta mig med min kära klass. föreläsningen var astråkig, höll typ på att somna..huvva! och inte nog med det, så bestämde vi oss för att åka buss..så vi fick nämligen vänta ungefär 40min och då gick vi till franzen en sväng och hälsade på kajsa, den skolan har verkligen blivit ruttig. iallafall så kom vi ju självklart försent till estetiskaverksamheten. men vi hade inte missat så mycket av den lektionen och det var väl bra.
till lunch vart det hamburgare?? åt det igår + att jag&malin ska beställa idag..det här kan ju inte bli värre. jaja, nog om det. nu är jag iallafall hemma, fick gå tidigare för jag mådde så dåligt, allt snurrade, så då var det lika bra att åka hem. men något som gjorde mig vääääldigt glad var då jag kom hem, så låg det en jäääättestor godispåse och självklart en chipspåse på bänken...tack mamma!
menmen nu ska jag nog sova lite, så att jag mår bättre lite senare=) ses&hörs
adjö

080403

så ligger man äntligen i sängen igen, melove(L) ska försöka somna tidigare idag så jag är piggare imorgon.
var så jävla irriterad imorse så jag vet inte vad, kan ha berott på att jag knappt sovit nånting inatt, vad vet jag. annars så har väl dagen gått som alla dom andra dagarna, förutom EN sak...ohohoohyammie!
som sagt så skulle jag&malin på utbildning idag mellan 1-9, flöt väl på bra. men malin åkte hem då vi hade rast och skulle få äta, vilket betydde att jag inte hade någon att äta med....buhuhuuh. men eftersom jonathan är en sån togen vän så gick han med mig till bigboy och åt, sen fick jag traska direkt tillbaka för att fortsätta. vi fick medlyssna + gå igenom en massa om viasat osv. rättså intressant faktiskt. så på lördag har jag min andra "provdag" eller hur man kallar det, då ska vi börja ringa själv...kommer gå åt helvete känns det som. menmen, bara att bita ihop.

imorgon har jag lovat mammsen att jag ska vara hemma med challe för hon ska på nån arbetskamrats 60-årsfest, så då ska hon köpa en massa gotta till mig, mummmmma. så imorgon blir det lugnt för min del framför tvn med chirre,popcorn,karra och sist men inte minst...COLA! kan det bli bättre? näe=)

men nu ska jag försöka att stänga av datorn och testa och sova, vilket kommer sluta med att jag kommer ligga och fundera på en massa och så kommer jag som vanligt inte kunna sova. men det är värt ett försök iallaffall. seeeya
adjö


080402

ligger nerbäddad i min säng nu, men känner verkligen inte för att sova..jobbigt att sova, jobbigt att kliva upp tidigt och jobbigt att åka till skolan. buhuhuhu!

idag lyssnade vi först på BF3´s projektarbeten, mycket bra. sedan gick jag ner på stan för att gå på anställningsintervju på televinken, så imorgon ska jag på utbildningen sen får vi se hur det  blir efteråt..hoppas på det bästa. sen ikväll har jag umgåtts med min kära vän my, varit på donken och lite överallt. slutade iallafall på härnöhallen = att jag hade hur långt som helst hem och my inge långt alls, så my fick lov att prata med mig hela vägen hem. hatar verkligen att gå hem då det är sent osv..uscha!

imorgon blir det först skola som vanligt, sen mellan 13.00 till 21.00 ska jag&malin vara på utbildningen, så kommer nog inte hinna med så mycket mer.
adjö

When you walk through a storm,
hold your head up high,
and don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
there's a golden sky,
and a sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
though your dreams be tossed and blown....

walk on! walk on! with hope in your heart,
and you'll never walk alone....

image17

RSS 2.0