balance


a flavour of believe

då har man precis kommit hem till mimmi.
vi vaknade inte till imorse, så det blev ingen skola för våran del, inte bra! så vi klev upp vid halv 12 och gjorde oss ordning och åkte ner på stan. gick på waynes och fikade med annelie & tobias, sen gick vi ner på en buktik som är ny och mimmi var så gullig och köpte en ny piercing till mig. så får se om  jag vågar byta ikväll, eftersom jag inte bytt på ca 1½ år. är så satans känslig så kommer förmodligen svimma eftersom jag är en sån fjant. om det inte blir idag, så får jag traska ner till paul imorgon och be han hjälpa mig (A) haha!
snart ska vi iallafall äta, sen får vi se vad som händer ikväll=) heeeeeerårå


don't speak




lights


dagens babe


do you feel better now, as she falls to the ground?

godmorgon godmorgon!
nu har jag precis vaknat till liv, så nu ska jag vakna till och försöka traksa ner till mimmi för att sedan gå vidare ner på stan. igentligen är jag inte så sugen på att gå ut pga vädret, men det är ett måste att gå ner!
dagens planer förutom det är att jag ska ut ikväll med min vän f17 (elin anna kristina lönn), asalänge sen jag träffade henne nu eftersom hon varit ifrån mig i hela 3veckor :O men nu är hon tillbaka, så får hoppas att vädret lugnar sig satt det blir en finfin kväll. inte kul att gå ut då det toksnöar direkt, men får hålla tummarna.

let me show you a world
that you've never seen
let me help you unveil
what you meant to say
there is no time to waste
when you find love you can't hesitate


**

JAG GILLAR GUSSJÖ *LER*









my heart is an easy thing for you to win

började dagen med att åka till skolan och vara där näästan hela dagen. alla lektioner utom en, vilket är väldigt duktigt av mig om jag får säga det själv. sen som alla andra dagar så får man finfina sms som gör en så satans arg, men man får bita sig i läppen så att inte helvetet bryter ut. vilket det varit på gränsen att göra ett antal gånger, men tur som man har så har man mimmik som lugnar en! vad skulle man göra utan henne?
annars så har väl dagen flytit på som vanligt. efter skolan så åkte jag&mimmi till jenny och åt lite gotta som vanligt och planerade lite. sedan åkte vi till mimmis mammas kille och åt middag!

nu iallafall så har jag precis tryckt i mig lite kladdkaka, så nu är jag lite för mätt kanske. men lite hårdbrömacker på det här, så blir det finfint :) annars så är det brabra, tror jag iallafall! men nu ska jag städa till lite på rummet, sen ska jag nog lägga mig i sängen, för vi har som sagt ingen sovmorgon imorgon....så det är väl bara att pina sig upp imorgon :(( får så om jag lyckas hålla mig kvar på skolan hela dagen imorgon! såhejdå!



bara för att jag har sååå roligt nu (kom hem elin)

Dagens humör: irriterad och trött
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: mjukis och tjocktröja
Dagens borde: sova kanske
Dagens planer: sovasova + plugga lite
Dagens vill ha: moneyy
Dagens längtan: sängen såklart
Dagens beroende: mobilen
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens person: jenny (bara för att hon kom hem;)))
Dagens irritation: allt och ingenting
Dagens händelse: skolan, sovit och nu datorn
Dagens onyttiga: cola
Dagens dryck: vatten
Dagens middag: ingen väckte mig då det var middag, så ingen
Dagens bästa: youknow
Dagens sämsta: skolan..........
Dagens babe: mimmiiiik

Vad drack du senast? vatten
Vad gjorde du igår kväll? var i gussjö med mimmi och robban
Kan du gå ner i spagat? kan allt (A)
Vad ska du göra i kväll? kvällen är slut, så sova
Vad ska du göra i morgon? skolan, sen andraavve&DH
Senaste inköp: inget alls
Tycker du om att cykla? inte så underhållade men
Vem sov du över hos senast? robban
Vem sov över hos dig senast? mimmi,robban,rich,grön
Vem pussade du på senast? våran äckliga hund.
Vem skulle du vilja träffa nu? brad pitt ;))))))
Sjunger du i duschen? everyday
Vem ringde dig senast? jennyy
Vem ringde du senast? mamma
Hur länge sov du inatt? 6timmar kanske
Vad gjorde du för tre timmar sen? jag sooov
Vad skulle du vilja göra nu? sovasova
Har du badat i år? aaharuu
Kär i någon just nu? såklart, i kärleken
Morgontrött? men trooooru
När är du född? aug 1990
Vad läser du för bok nu? teoriboken
Vad har du för parfym idag? hugo troja

this is my game so we play by my rules honey

ja, sa ju igår att jag skulle pina mig igenom dagens skoldag...visst gjorde jag det, men inte hela dagen. känner att jag inte orkar vara upp i folk som gör mig irriterad/besviken. igentligen borde jag inte bry mig, men det har kommit till en gräns då jag inte kan låta bli att bry mig, sånt man får ta i guess! kanske förtjänar jag det eller så gör jag inte det. jag tycker iallfall att ord tar mycket mer än vad annat gör, iallafall då det är kränkade saker.

somsagt, efter en halvdag i skolan så traskade jag ner på stan med mimmi och hennes classmates, för att hämta ut ett paket som jag sen upptäckte att jag skulle hämta ut vid royal. blev en liten tur på stan sedan skulle dom och fika, så då ringde jag efter pappa och så fick han komma och hämta mig.
väl hemma så gick jag över och träffa min lillasyster som jag inte träffat på hur länge som helst, så slängde på henne lite kläder och gick ut i det sköna vädret och lekte lite. blev en liten stund, eftersom mimmi kom så då var det bara att gå in med henne igen, vilket hon inte gillade.
men vad gör man inte för mimmik??????? vi har iallfall lagat middag idag. det blev pasta, kött och nån "sås" som mimmi gjorde, som faktiskt var smarrigt!
just nu sitter vi bara ner som 2 zombies. mimmi väntar på att hennes älskade pojkvän ska sluta träna, så att hon kan åka hem och mysa lite och lämna mig all alone :(( så ikväll allihopa är jag ensamvarg, blir nog en mycket tidig kväll för mig, för jag är sjukt trött som vanligt!
men ska umgås lite med mimmi nu, innan hon ska hem!
trevlig kväll härnösand!



make the world go round


what happens when you try your best, but you don't succeed?

förstår inte, har sovit till 12 i två dagar nu och är sjukt trött ändå hela dagarna. kanske det kan bero på att jag sovit för mycket kanske? eller för att det nyss varit lov och man kunnat sovit hur länge man velat? ja...vad vet jag! sjukt trött nu iallafall, så jag&mimmi ska väl snart sova=) så vi orkar upp imorgon, känner att jag måste till skolan och visa mina lärare att det inte är nånting fel på mig, eftersom skolsköterskan ringde imorse och undrade varför jag inte varit på skolan. och anledningen är för att jag är föööör lat. vem ligger inte hellre i sängen, än att kliva upp 6 på morgonen för att gå på skolan, som är såååååå rolig! ja, jag ligger iaf hellre i sängen, mycket skönare!

fredag imorgon och då ska man börja med att pina sig igenom en hel dag i skolan och sedan följa med mimmi då hon ska ta livmodersprutan. kvällens planer är inte riktigt bestämt, men får hoppas att det blir nånting annorlunda för omväxlingsskull! vore ju trevligt!

godnattgodnatt!


i know, i know.....



mina zötaa venner!

come with me on this ride



I've been travelin on this road too long,
Just tryin find my way back home,
But the old me's dead and gone,
Dead and Gone,
I've been travelin on this road too long,
Just tryin find my way back home,
But the old me's and gone,
Dead and Gone,

i can rock it anyway that i choose

nu har jag precis kommit till pappa, efter att ha legat i mimmis soffa hela morgonen! så nu snart ska jag upp till mamma och duscha, så man blir lite fräsch. kommer väl få höra ett och annat ifrån henne, om det lilla misslyckandet på lovet. men det är väl sånt man får ta!
jag lär mig verkligen aldrig. varje gång mamma åker iväg någonstans så säger hon alltid "det ska inte vara folk här då jag inte är hemma" blablabla och snäll som jag är säger alltid "absolut inte, ska inte ens vara hemma" *blinkblink*. men i själva verket har jag alltid en plan, som brukar sluta bra...men i detta fall så slutade det väl inte så värst bra. så bättre lycka nästa gång :)) om nu min älskade mamma vågar lämna mig ensam hemma nåmer=) det återstår att se!

iallafall, helgen har varit hur lugn som helst. hör och häpna, ingen utgång för min del=)) har bara suttit och kikat på film osv. hur mysigt som helst! vaknat upp på morgonen utan att vara bakis, underbar känsla mahaha!
man borde göra sånt här oftare, för det är verkligen ingen höjdare att gå ut längre...samma folk, samma händelser osvosv! lite trist att det aldrig kan hända nånting nytt för en gång skull. men det är ju trots allt härnösand vi talar om!

jaaaaaa, så vad händer ikväll? tror det blir film för mig del iallafall och sova tidigt eftersom skolan börjar imorgon. men tur som jag har så har jag sovmorgon, vilket kan bli jävligt skönt=D kul att komma tillbaka till skolan....nat!
härliga människor det finns....verkligen=) men nu ska jag ta mitt lilla pick&pack och trakska upp till mamma, för att duscha osv :)) ha en trevlig kvääääälll allihopa!



a new day has come

ja, då har man precis testat klädseln inför morgondagens resa. det bär iväg fem i åtta imorgonbitti och kommer fram runt halv 9, då grön ska hämta oss! sen blir det en heldag med bla skoteråkning osv :)) kommer bli sjukt kul!
vi blir kvar där tills på onsdag, så jag hoppas att jenny klarar sig själv i en dag utan sina pinglor (vi ska ju trots allt bara åka till gussjö), men på henne låter det som om vi ska till fjällen eller nått liknade.
jenny, håll tummarna att vi kommer hem oskadade..det är ju trots allt gussjö vi ska till!

nog om det! nu ska vi ta nånting att fika, sätta oss framför tvn och invänta johnblund.
bye


RSS 2.0