bluuh

jag är så dumdumdumdumdumdumdumdum i huvet!

gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, lyckades av någon konstig anledning ramla ner för en trapp, trodde jag skulle dö dom sekunderna jag rullade, men jag överlevde...måste alltså ha varit snäll iår ändå!
så idag mår jag bajsbajs, men det är sånt man får ta. funderar på sätta på en film och soooova, vakna upp imorgon och hoppas att allt är som vanligt...vilket det förmodligen inte kommer vara, men man kan ju alltid hoppas. är jag så jävla dum i huvet att jag säger saker jag inte menar, så får jag väl ta konsekvenserna och kanske ta lärodom av det. dumdumdumdumdumdumdum, ska lägga mig isängen och tycka synd om mig själv nu hejhej!

natti

jag överlevde.......så nu somnar jag nog skönt , sen vakna upp imorgon och börja om på nytt ;))) imorgon är det en bra dag, brabrabrabrabrabrabra dag!!!!!!!!!!! PUSS


merrychristmas



GODJUL föresten, hoppas ni får en bra dag=D

^^

har drömt en massa konstiga drömmar på sistonde, det är som att dom hänger ihop på någon underligt sätt. det är samma personer, samma ställen, samma händelser och samma rädsla!


so you can cry



life is long, there will be pain but life goes on
with everyday a brand new song
but if you rather stay at home
let me do you a favor


I´ll ask the sun to shine away from you today

hur ska man klara av att hålla humöret uppe imorgon, då man måste umgås med dom man helst inte vill umgås med? julen är väl ändå till för att umgås med nära&kära och ha mysigt o kul osvosv. menne!
brukar i vanliga fall fira med dom på pappas sida på dagen och sen på kvällen med dom på mammas, men eftersom det är lite ouppklarade saker mellan mig och daddy, så blir det en heldag med mamma osv. trodde faktiskt att det skulle bli ganska så skönt att vara på ett och samma ställe hela julafton, men nu verkar det som att det kommer bli katastrof, wiiiiiiie! har jag varit så dum iår satt jag måste straffas på självaste julafton? ja, det verkar ju inte bättre!

jaja, sov hos kim inatt vilket var ett stort plus! kikade på film och bara myyyste. sen gick jag förbi sussie och träffade min lillasyster, man får alltid ett leende på läpparna då man är där. hon är så fruktansvärt sööt!
sen fick man lov att traska hem, kände att jag behövde städa lite men tappade lusten lika fort då jag kom innanför dörren. buhuhu, är inte på humör för att göra nånting. vill bara lägga mig ner i sängen och vakna då elin kommer hem.
ELIN KAN DU KOMMA HEM NU????????? behöver lite ljus i tillvaron....


sovasova

ja, igår var jag hos sandra och kikade på film med henne och carro..mycket mysigt! vi kollade på ps. i love you och how she moves, mycket bra filmer. efter första filmen, så gick vi ner på mini och åt lite och sen tillbaka till sandra för att påbörja den andra. var igentligen meningen att jag skulle ut igår, men kände verkligen att jag inte orkade, sen var det inte så många som skulle ut heller (elin)....
för lilla elin har nämligen övergett mig för varberg, shame on you! vet inte hur jag ska klara mig ensam i härnösand utan henne, vad ska jag göra? vem ska leka med mig? 10dar ska denna unga dam vara borta, vilket är 2dar innan nyår...men får väl sikta in mig på det då! för då ska vi mysa framför tvn, sen ställa oss på 12-slaget utanför min dörr med varsin cola i handen och hälsa det nya året välkommen...mhmhm! eller kanske inte, vi kanske tillochmed kommer ligga i någon snödriva och sova, ja det återstår som sagt att se. men kul ska vi haaaaaaaaa iallafall!

just nu sitter jag hos patrik och väntar på att han ska sluta jobba, vilket är om 1½ timme så ska väl försöka fördriva tiden littte. skulle inte vara helt fel att sova, en fördel skulle väl vara att jag kommer vara pigg ikväll vilket är ett måste! jaja, ska slänga mig i sängen och förhoppningsvis så somnar jag. hejhejhejhejdå


har tråkigt..

Vad heter du? jessica unander
Hur gammal är du? 18
Var kommer du ifrån? sverige
Har du en mamma? ja
Har du en pappa? ja
Har du några syskon? en bror och en syster

SENASTE GÅNGEN
Du snusade: igår heh
Du färgade håret: september tyyp
Du grät: brafråga
Du tränade: nyss (uppner för trappan)
Du solade solarium: 2 veckor sen
Du skällde på någon: igår på mamma
Du duschade: för en timme sen
Du köpte nya kläder: måndags
Du åkte buss: måndags
Du åkte taxi: fredags
Du åkte tåg: vene
Du smsade någon: nyss
Du ringde någon: nyss
Du camade med någon: haha typ 3-4 år sen

HAR DU NÅNSIN
Hoppat studsmatta: givet, men slutar alltid med att jag gör illa mig
Ätit fiskbullar: då jag är hos elin (L)
Tagit kort på dig själv: har väl hänt
Skrattat så att du börjat gråta: jaaråå
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: hihi ja
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: faktiskt inte
Badat mitt i natten: mh, mycket skönt
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: verkligen inte
Spytt för att du var för full: ehhe ja
Trillat när du åkt skidor: hha ja
Gråtit till en bok: jaaa tyvär
Varit rädd för tomten: absolut inte
Fått IG: jaa :(((
Ätit deg tills du spytt: nejnej
Lagat en misslyckad måltid: brukar hända lite då och då
Har du sjungit karaoke: självklart, är bäst
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det är kallt: haha ja

FAVORIT
Band/artist: har ingen speciell
Låt: ingen speciell
Mat: lite kräsen, men gillar det mesta
Färg: svart
Dryck: vatten (Y)
Känsla: lycka
Lukt: nybakade bullar
Årstid: sommar
Dag: lördag
Lärare: ingen...
Glass: inte så förtjust i glass, men vanilj är godast
Godis: sura godisar
Alkoholdryck: hm..vin är min nya favorit
Cigarett: level
Snus: granit vit portion
Klädaffär: ingen speciell
Film: the notebook
Bok: -
Kändis: ryan gosling

JUST NU
Låt: ingen alls
Humör: lite less kanske
Klädsel: underkläder
Smink: lite puder
Frisyr: nyduschat
Sysselsättning: detta
Plats: hemma
Väder: vene, kanske blåsigt eller nått

söndag

då var det söndag igen, men ingen andraavenyn idag...så vad ska man då sysselsätta sig med? kanske kolla på gammla avsnitt av one3hill & gossipgirl eller kanske kolla på någon film. eller kanske tillochmed plugga, som jag igentligen borde eftersom jag har 3-4 prov till veckan. fast kanske inte är så smart att plugga eftersom jag ska till patrik, för det blir inte så mycket gjort då för min del. så jag får nog plugga imorgon efter skolan.

igår var jag hos kim och myste, vi lagade först middag, sedan färgade jag hennes hår och sen bosatte vi oss framför tvn med godis och julmust. lite senare in på kvällen gick vi och mötte ante,  sen gick vi till kim och kikade på film och sen gick vi och la oss. jag fick självklart sova på soffan alldeles själv, medans dom tog sängen
:( buhuhu! men sov väldigt skönt.....tills fem i 7 då min mobil ringde?? inte svårt nog att gissa vem det var...pj i allra högsta person! tur nog somnade jag direkt efteråt och vaknade runt 2..tror allvarligt inte att jag sovit så länge på hur länge som helst. men skönt var det iallafall. vi åt frulle och sedan tog jag mig i kragen och promenerade hem.

så nu sitter jag här med världens magont. tror jag proppade i mig lite för mycket middag. men lite hårdbrömackor på dethär så blir det finfint. jaja, nu ska jag ner och kika lite på tv med mamma, sen försöka få tag i skjuts! hejhej



GN

GRATTIS KEVIN!!!!!!!!!!!!!


nu blir det iallafall sängen för min del, är så satans trött! hoppas ni haft en lika bra kväll som jag haft :)) godnattgodnatt pözz


dagens låt*

If I should stumble on my moment in time,
How will I know?
If the story's written on my face,
Does it show?
Am I strong enough to walk on water,
Smart enough to come in out of the rain?
Or am I a fool?
Goin' where the wind blows.

jag såg en stjääääääääärna falla,

då har man nyss ätit lunch, så nu är man mättare än allt mättast. kan säga att jag är oerhört trött också, eftersom jag & sandra var uppe rätt så länge igår + att vi gick upp vid 6 eftersom vi skulle ta bussen upp till geresta, för att kolla på doms lucia. och sen raka vägen ner för att kolla på våran, som var helt okej.

snart så har vi lektion, då vi ska skriva en uppsats om mat-grejjen vi gjort. känns inte som att det kommer gå bra, har i stort sett bara lagat maten. men vem vet? det kanske går lika bra som det gjorde igår då vi hade prov i ledarskap. kunde mycket mer än vad jag trodde att jag kunde, så får hoppas på att det blir g iaf.

ikväll så tänker j a g kolla på idolfinalen och om jag har riktigt tur så kanske malin kommer och umgås! om inte så blir det väl jag och mammsen, bättre det än ingenting. har bestämt mig för att inte gå ut. mycket skönare att vakna upp på morgonen och inte vara bakis. men det återstår att se hur jag lyckas!


None
bjuder på en bild på mig & jonathan*

mahaha


ensamvarg

SANDRA SKYNDA DIG LITE KANSKE?
sandra sitter nämligen i en bil påväg hem ifrån birsta, bakom en plogbil = dom kör sakta! dom kommer väl hem om 3timmar eller så hehe
och här sitter jag i min ensamhet.....


I've got a funny feeling
There's something wrong today
I've got a funny feeling
And it won't go away

street of dreams

idag var det den så kallade matlagningsdagen och eftersom min grupp har indien, så skulle vi göra nån stark maträtt. massa kryddor och massor av chili. jag fick till uppgift att stå och röra om allt, men efter ett tag så känner jag att det börjar brännas i ansiktet och i näsan. verkligen hothothot och det blev i stort sätt bara värre och värre. tog lite frisk luft och det blev självklart bättre, men då jag kom in igen så började det brännas igen. huvvahuvva!
då vi var klar så skulle vi smaka på maten, var inte så värst sugen...men efter lite om och men så smakade jag. smakade faktiskt rätt gott, men det var nåjävulskt starkt, lite för starkt för lilla mig. så imorgon ska vi äta maten och då har vi också typiska maträtter ifrån usa, italien, thailand och nått land ifrån afrika, kan bli gorre!

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag packa ihop lite saker och sen åka till patrik!
hejhej


What this means to me is more than I know you believe
What I thought of you now has cost more than it should for me
What I thought was true before were lies I couldn't see
What I thought was beautiful is only memories


*


say it again

jag & mamma var och handlade, då jag plötsligt fick ideén att jag ville ha ett pepparkakshus. tänkte att det vore ju ett mycket bra tidsfördrift och så slipper jag ju plugga (A) sen så ser det ju ganska så lätt ut, men inte.........hållt på i en halvtimme och det bara rammlar ihop och ha sig. så nu har jag gett upp och tänker aldrig ge mig in på det igen.
varför kan man inte bara få ett helt färdigt hus ist?
hm..ska försöka få mamma att göra det ist, ska be väldigt snällt.
ja, eftersom det där gick kasst...så måste jag dränka mig i mina läxhögar buhuhu. kommer ta hela kvällen och lite till skulle jag tippa på.

justja, var på utvecklingssamtal idag. det gick inte så värst bra. hejhejhejhejhejhejhej ig, älskar verkligen skolan pözz

nu ska jag ner och be på mina bara ben att mamma ska göra pepparkakshuset, seyaaa


*

The words "I'm sorry"
Are said a thousand times
But what's it going to take
For you to change your life around?
If you truly want to be happy
Then recognize in yourself
There's a true gift from life
The truth in life
It just a piece of me that you can see
Will you ever make a change for me?
Change in you is a change for me


tråkig svenskalektion

Dagens humör: gladast ever, men trött
Dagens frisyr: toffs på huvudet
Dagens klädsel: strumpbyxor, tunika, kofta (Y)
Dagens borde: plugggggggaa
Dagens planer: plugga och sen andraavenyn
Dagens vill ha: jag vill ha my
Dagens längtan: hemlängtan
Dagens beroende: vatten
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens person: mysan
Dagens irritation: ........
Dagens händelse: skolan????????
Dagens onyttiga: banankaka
Dagens dryck: vatten mums
Dagens middag: mamma bjuder säkert på nånting gott
Dagens bästa: jag själv
Dagens sämsta: utvecklingssamtalet
Dagens babe: gunnel forsure

Vad drack du senast? vatten
Vad gjorde du igår kväll? var med patrik
Kan du gå ner i spagat? säg nånting jag inte kan
Vad ska du göra i kväll? försöka plugga
Vad ska du göra i morgon? ett mysterium än sålänge
Senaste inköp: banankaka, ciggisar
Tycker du om att cykla? inte så särskilt kul faktiskt
Vem sov du över hos senast? patrik
Vem sov över hos dig senast? malin troja
Vem pussade du på senast? min älskade mobil
Vem skulle du vilja träffa nu? en självklarhet.....chrisbrown
Sjunger du i duschen? yes, där låter det bäst
Vem ringde dig senast? morfar
Vem ringde du senast? mamma
Hur länge sov du inatt? 6timmar kanske
Vad gjorde du för tre timmar sen? sov littte
Vad skulle du vilja göra nu? jag skulle vilja sova
Har du badat i år? självklart
Morgontrött? menom, skulle inte vilja vara den som väcker mig (syftar på mamma)
När är du född? aug 1990
Vad läser du för bok nu? ingen alls
Vad har du för parfym idag? parishilton mmmh


hej så mycket

måste bara påpeka att jag är 90:a och inte 91:a för er som inte vet, så nu vet ni ;))))

har precis kollat klart på andraavenyn, mhmhm asabra som vanligt. synd bara att det var dom sista avsnitten iår, så nu måste man vänta till våren innan man få se det igen! buhuhu, vad ska jag nu fördriva söndagarna med?? kanske plugg och sova tidigt? det vore ju nånting!

helgen har iallafall varit brabra, sluppit vakna upp bakis och det känns mycket bra!
igår var jag ju med malin och vi....ja vad gjorde vi? kollade på tv, käkade porre, pratade en massa och ja...det var väl det! sen övergav hon mig kl10, vilket gjorde mig lite ledsen i ögat :(((
men tur som jag har så har jag ju mammsen, så hon fick vara min högra hand ända tills hon övergav mig hon också...ledsen i ögat då med!
men sen åkte jag hem till patrik och sov mysmys!
sen idag har jag sovit kanske lite för mycket, för jag känner mig inte ett dugg trött nu och jag som ska upp tidigt imorgon! får hoppas att jag vaknar då mamma ringer, annars blir det krig*

godnatt härnösand!



love lockdown

kom alldeles precis hem ifrån patrik, så nu ska jag snart äta och sen leka med maaallllz!
gårdagen spenderades med kimpa. vi kikade på film oså. sen gick vi och mötte patrik&ante och åkte upp till dom.
känns otroligt skönt att inte varit ute nånting, + i kanten!

iallafall, igår märkte jag att någon (jonny) tagit choklad ur min choklad kalender......vart lite småsur, men sen sa mamma att hon skulle köpa en ny till mig (A) mamma är bäst!

nu ska jag ner och hjälpa mammsen med maten, sen ringa malla och kolla om hon lever (Y) puss

sucks to be you

hatar att veta saker jag igentligen inte ska veta
man blir så satans förvirrad och vet inte vart man ska ta vägen, eller förvirrad....blir mer arg!
hejhejhej idiot!

nu ska jag ställa mig i duschen och försöka tänka på nånting annat, som kanske får mig på bättre humör!


you're so beautiful


ooh aah, just a little bit

varit hemma idag, för jag försov mig som vanligt. har lärt mig att jag måste sova med någon för annars kliver jag inte upp, så då jag sover själv så försover jag mig aaaaalltid grattis jessica!
har inte hunnit gjort så mycket idag, hade tänkt att det skulle ha varit bra om jag pluggat men jag hade inte orken. somnade runt halv 2 och sov till halv 5 då maten var färdig....tacos MUMS! och mammsen kom till&med hem med hostmedicin, till min äckelhosta, så nu kanske jag slipper hosta upp all innehåll i magen.

sitter nu på min vanliga plats i huset mätt&belåten, nästan för mätt för jag mår illa. men det är väl en vanlig sak då det gäller mig, är så van att äta hårdbrömackor så då jag äter annat så blir magen sur. men vad vore livet utan hårdbörmackor?
snart tänke jag iallafall vara lite snäll emot mammsen och städa mitt rum igen, ser ut som jagvetintevad igen. måste vara expert på att grisa ner, eftersom mitt rum bara får se fint ut då jag precis städat!

nog om det. vad händer i helgen? jag ska iallafall vara duktig och vara hemma och mysa. eller ska försöka vara duktig.....kommer väl sluta med att man får ett sms av jim "ut ikväll? ;;" och då slutar det med att man hamnar ute ändå. men ska försöka vara hemma, måste spara in litttte pengar!

nu ska jag duscha sen försöka göra nånting duktigt resten av kvällen! pussssis

you´re to good to be true


kill the lights

har precis pluggat färdigt, eller färdigt&färdigt...har väl en del saker kvar, men det får jag göra en annan dag.
så just precis nu sitter jag och äter mina älskade hårdbrömackor med ost mhmhmhmh och ska snart lägga mig och sova i min nybäddade säng. men först ska jag slänga upp en sån här tråkig lista=)))

Dagens låt: Rihanna Ft. JustinTimberlake - Rehab
Dagens frisyr: bad hairday = mössa
Dagens klädsel: mjukis och stor tröja
Dagens händelse: skolan
Dagens (kvällens) planer: det är kväll...så sova
Dagens vill ha: vatten med is
Dagens saknad: sommaren
Dagens drog: hårdbrömackor med ost
Dagens finaste: patrik
Dagens måste: sova tidigt (Y)
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: nothing
Dagens mat: hårdbrömackor
Dagens mående: tröött :(


*

always so complicated, always so torn
between two lies don't make a truth
no matter how you keep the score
you said you're growing out of what you became
I think that you're changing into a different version of the same


the way, remember yesterday
was the last time you bring me down
everything's changed now that you're not around
everything has changed now that you're not around


jag..........

vill bli friiiisk nu! har världens hosta och fryser typ hur mycket som helst...hur jobbigt som helst. haft det i snart en vecka, eller det blev värre i helgen, men tycker det ska bli brabrabra nu! men, nog om det..
iallafall så drog jag mig upp ur sängen runt 10 och slängde mig i duschen, hur skönt som helst. efter det så gick jag på stan och fikade med min gammla klasskamrat anna, mycket kul och mycket minnen.

nu sitter jag och typ hostar sönder min hals, funderar på att ta tag i städningen som jag skulle ha gjort förra veckan som inte blivit av;p är på tiden att jag får ordning på allt.
måste igentligen plugga eftersom vi har prov imorgon, men dum som jag är så har jag inget hemma = få ett stort IG!
ska ta tag i ALLT nu, seyaaa!



GLADGLADGLAD!!!

RSS 2.0