080716

här försöker man få lite färg på kroppen och vad händer då? jo...molnen täcker hela solen = blåsigt och kallt = måste gå in och värma mig typ. har iallafall kunnat suttit ute i ca20min, vilket inte ger någon skillnad på färgen menmen..bor man i sverige så gör man. vi som skulle få den varmaste sommaren på länge? vad hände med den? känns ungefär som om det ska bli höst. huvvahuvva, det är till&med kallt på kvällarna ibland och då kan man inte tro att det är sommar heller, då man måste klä på sig för att inte frysa. neeeh, nu tycker jag att dom varma dagarna ska komma så att man kan få lite sommarkänsla över allt.

vaknade iallafall runt halv 10 idag -duktigt jessica- jag som igentligen brukar vakna runt 12-1 eftersom jag är uppe så länge på nätterna. men nu börjar det bättre sig lite, vill ju inte sova bort hela sommarlovet. vore ju lite trist ifall jag skulle göra det, men så blir det inte. snart är det helg och då är det statsfesten (L) eheh, känns inte så lockande om man säger så, men det finns ju inte så mycket annat att göra så man hamnar nog där ändå. på fredag är det iallafall tänkt att vi ska grilla oså, eller grilla...ja, jag kan iallafall inte grilla. får hoppas att någon annan klarar av det=)

idag händer det väl inget speciellt, sitter hemma nu själv eftersom mamma är på mittsverigebanan och gör nåntingg (kul). har iallafall hunnit sett en film The Orphanage den var på spanska troja, men den var rätt okej faktiskt ;))) har också hunnit slängt i mig lite kladdkaka som jag gjorde igår, guuuuuuud vad kladdkakor är goda dagen efter mhmhmhmh. dom borde vara sådär då dom är klara, men ikke. då är dom varma och äckliga;p tycker faktiskt inte om varma kladdkakor länge, mycket godare då dom svalnat. det är iallafall vad jag tycker. 

känns som om sommarlovet börjar ta slut på nått vis, gatufesten har varit och nu i helgen är det stadsfesten, sen om 2 veckor är det yran och om en månad fyller jag år och POFF så börjar skolan igen. tiden går så fruktansvärt fort tråkig nog. menmen, allt går igentligen fort om man tänker efter...nyss var det ju 2007 och skolan hade börjat. ojojoj, allt går i världens fart. snart är det studenten också, eller om 2 år, men som sagt tiden går väldigt fort. så snart snart är det våran tur. och då börjar man ju också tänka på vad man ska göra efter skolan? eeeh, jag vet inte ens vad jag vill bli. eller jag har ett mål, men man vet ju aldrig om det blir så, riktningarna kanske vänds åt ett annat hål. men, det är några år kvar så det är väl igentligen ingenting man ska sitta och nöta ut nu. nejenej!!! man ska bara leva i nuet och mååå, carpe diem!

näe, nu ska jag se om jag hittar på nånting annat att göra. kanske städa rummet lite så det inte slutar i katastrof, eller sätta mig i solen och blir lite brun eller helt enkelt sova? ja, jag ska iallafall ha en toppendag och jag hoppas ni får det ni med. ses&hörs
adjö
 

080702

så sjukt patetisk kille=) undra hur det kommer gå för dig här i livet, inget jobb, inget liv = ingen framtid.
kommer väl sluta med att du sitter där på vägkanten och inte har någon och då menar jag verkligen inte NÅGON.
det är bara att kolla vem du har nu....ingen.

jaja, ikväll har vi iallafall varit hos sofie och firat henne på den stora dagen. ätit en massa gotta och pratat.
och nu sitter jag iallafall i pyamas och är näääästan redo för sängen, är så sjukt pigg nu på kvällarna vilket är bajja..för man sover så jädrans länge på dagarna, som jag verkligen hatar. går inte heller att ställa klockan, för då stänger man av den då den ringer och somnar om igen och vaknar då nästan hela dagen gått. får väl försöka ändra på dygnet nu tycker jag.

iallafall, på torsdag-lördag blir det gf..om man nu orkar gå alla dagarna, men det är ju som sagt billigare att gå 3dagar än att bara gå 2, så lika bra att köpa 3-dagars. kan ju bli sjukt roligt det där, men det blir ju som sagt vad man gör det till.

annars händer det väl inte så mycket på ett tag, tar dagen som den kommer, vilket är ett stort + i kanten.

eller....väntar på att elin ska komma hem, så vi kan ha liiiiiiite kul tillsammans...men som sagt, hon kommer ju inte hem fören den 11juli eller hur det var. en evighet typ. men om man väntar på nånting gott så väntar man aldrig för länge!

ska försöka sova nu och försöka kliva upp så tidigt som möjligt imorogn om det nu går! önska mig lycka till
adjö 


RSS 2.0