080328

jahapp, då var lovet nästan slut....har inte hunnit med allt jag skulle ha hunnit klart med, sitter iof med läxböckerna nu men känner ingen ork alls att leta reda på någon fakta. känns så otroligt meningslöst på något sätt, men måste tänka på att det här arbetet ska vara klart på onsdag, så jag måste ju få igång plugganet. Men jag är en sån som skjuter fram det till sista dagen. jaja, nog om skolan blabla.

jag&rickard klev väl upp runt 12 idag, sen blev det frulle sen cyklade han hem. Så då gick jag ner till jonny eftersom jag inte hade något annat för mig. men han var inte hemma då jag kom, men kom hem ett tag efter med den efterlängtande dooosan (L)  huuva, måste verkligen sluta. men det har inte gått så bra på den fronten, men det ska bli ett slut snart hoppas jag. iallafall, har laddat ner körkortsfrågor för att träna lite lätt...jag&my gjorde alla frågorna och då dom rättades så visade det sig att vi fick underkänt :((( buhuhu, sorligt. kommer teorion vara sådär svår kommer jag nog aldrig få körkortet.

jaja, nu ska jag göra någon nytta=)) seeyyaaaa
adjö

080327

är så jädrans dålig på att skriva, så det här inlägget blir kort som dom flesta andra...ska hoppa in i duschen nu, sen får jag se vad jag hittar på=) byyyye
adjö


080324

godkväll..idag har jag inte hunnit med så värst mycket, förutom att jag gick en timme med mammsen imorse, solade lite och sen var det självklart det efterlängtade one3hill-avsnittet. ohohoh så JÄVLA bra serie (ledsen mallz att du missade detta avsnitt) he-he. efter one3hill traskade jag ner till jonny och traskade därefter till affären för att köpa lite gottttttaaaa, vi träffade faarmor där så fick skjuts hem eftersom det är så "lååååångt" hem :((  sedan åt vi lite mat och satt och pratade i timmar (=2timmar) eh, kändes som vi pratade i evigheter...sen var klockan plötsligt halv 7, så jag fick skynda mig hem för att gå ut med chalie..

OCH
nu sitter jag och väntar på elin som ska komma och umgås med mig ikväll=)) blir väl film&myyys! aja, nu ska jag hoppa in i duschen. gooodbyyyyyeee
adjö

*

ikväll har jag varit med mallz och hoffis och kollat lite på andra avenyn oså, alltid lika roligt och nu är jag så otroligt trött och ska väl sova om en liten stund.
imorgon är det tänkt att jag ska promenixa sen sväng, sen 14.15 är det repris på one tree hill...vafan?? andra avsnittet idag och jag har inte ens vetat om att det börjat...blir tooookig! iallafall, på kvällen har jag inga planer alls..kanske tar mig ner till min kära bror och kolla vad han har för sig om jag inte har nånting annat för mig. måste iallafall sysselsätta mig med någonting, annars blir det väl att jag sitter hemma och typ tycker synd om mig själv eheh.
näe, nu ska jag sova så att det blir morgon nångång. ny dag, nya tag.
adjö

080323

kom hem ifrån rickard för ett tag sen, så nu sitter jag i sängen och käkar lite karra och filosoferar. kanske ska ta och plugga lite, eftersom jag fortfarande har arbeten som ska vara klar. ohoh just nu kan jag verkligen säga att jag hatar skolan och det är nog första gången på länge som jag säger det, men som tur är så är det ju looooooooov(L) är ju som sagt 7dagar kvar, känns så jävla skönt.

ikväll var det igentligen tänkt att jag skulle följa med mamma och c/o på middag, men har inte så stor lust med det nu. känner för att bara vara hemma och ta det lugnt, kolla på andraavenyn och proppa i min asamycket onyttigt!! när jag tänker efter så var det aslänge sen jag åt chips, så ska nog ta och köpa en påååse som jag ska proppa i mig muuuummmmma.

JAG ÄLSKAR DIG!

adjö

080322

och så har man varit lika duktig som man var igår...var ute och gick i en timme med mammsen, asaskönt=) och efter det åkte vi och solade, vilket jag veeeeeerkligen behövde..kände mig som en iprentablett, fast nu är det väl lite bättre;p får ta och sola en gång till nån dag framöver också.
nu sitter jag iallafall och äter karra ur mina påskägg, mycket goooooott kan jag lova. har inte så mycket mer att skriva, ska ta och duscha sen fika lite :)))))))
adjö

*



080321

godmorgon everybody, har precis kommit in efter en timmes promenad med mammsen. var otroligt skönt att gå i det här vädret, sen så blir man på så bra humör då det är fint väder..tillskillnad ifrån då det är mulet och regn,slask osvosv. får hoppas att detta håller i sig, annars vet jag inte vad jag gör.
idag är det tänkt att jag ska damsuga rummet lite och städa IGEN..hur lyckas jag alltid med att ha det stökigaste rummet? ligger kläder kastade överallt och hårspray, skolböcker osv på golvet. om jag forsätter kasta grejer omkring mig kommer jag nog inte kunna gå på golvet snart utan att kliva på nånting hiuhih. hade varit kanon om mamma kunde städa mitt rum, men som sagt "jag är ju snart 18år" som jag får höra varje dag då jag ber henne om nånting. bara för att man fyller 18 betyder väl inte det att man ska behöva göra allting själv, eller kanske lite iallfall. får väl ta och sätta igång med detta skitstädandet så jag blir klar idag.


påtal om ingenting så får jag mina 2 påskägg idag hehehe...looooove påskägg.

blir nog aldrig stor nog för de, tråååkigt nog, menvadå? det är ju karra och karra är livet(L) vi ska få främande idag också, eftersom vi ska äta den såkallade "påskmiddagen" mhmhmmh, kan bli riktigt gooootttiligoootta och ikväll ska jag vara med malin och myyyyyza litttttttte :)))))


menmen, nu ska jag börja städa och kanske ringa malin en pliiiiiing! ses&hörs och gladpåsk eller nått :]
adjö


*

ooooooooh, blir helt och hållet förvirrad....
äh, sängen väntar....ses&nått sånt
adjö

080320

hejsanhoppsan, jag har precis kommit heeeem ifrån rickard och nu är det tänkt att jag ska städa lite på rummet. känns jobbigt eftersom det är lika stökigt som det var sist då jag städade vilket var i fredags....bleeeeh! Förstår inte riktigt vad jag gör eftersom det blir så satans stökigt, myckeet konstigt. ikväll ska jag iallafall mysa med mammsen, vi ska hyra film och köpa maaaaasssor av kaaarrrra :)) jaja, har väl inte så mycket mer att skriva så jag ska ta tag i städningen nuja. seeyaaaa

adjö

ääälskar rickard
förmycket :)))


080318

har precis kommit hem ifrån skolan, fick gå hem tidigare idag för jag känner verkligen att jag inte orkar lägga ner energi på arbeten.
som sagt...vet varken ut eller in, vet inte vart jag ska ta vägen, vet inte hur jag ska reagera, vet ingenting med andra ord. har så många tankar och funderingar, men vad tjänar det till nu? orken till någonting överhuvudtaget är borta.
adjö
en väg till
en natt mer
ett enda andetag

080317

Baby life was good to me
But you just made it better
I love the way you stand by me
Through any kind of weather
I don't wanna run away
Just wanna make your day
When you feel the world is on your shoulders
I don't wanna make it worse
Just wanna make us work
Baby tell me I will do whatever

It feels like nobody ever knew me
Until you knew me
Feels like nobody ever loved me
Until you loved me
Feels like nobody ever touched me
Until you touched me
Baby nobody, nobody
Until you...

Baby it just took one hit of you now I'm addicted
You never know what's missing
Till you get everything you need, yeah
I don't wanna run away
Just wanna make your day
When you feel the world is on your shoulders
I don't wanna make it worse
Just wanna make us work
Baby tell me I will do whatever

It feels like nobody ever knew me
Until you knew me
Feels like nobody ever loved me
Until you loved me
Feels like nobody ever touched me
Until you touched me
Baby nobody, nobody
Until you...

See it was enough to know
If I ever let you go
I would be no one
'Cos I never thought I'd feel
All the things you made me feel
I wasn't looking for someone
Until you...

It feels like nobody ever knew me
Until you knew me
Feels like nobody ever loved me
Until you loved me
Feels like nobody ever touched me
Until you touched me
Baby nobody, nobody
Until you...

Nobody, nobody, until you...

080316

att folk ens orkar lägga ner tid på att snacka så sjukt mycket skit!
hatahatahatahatahata


080315

nu sitter jag och äter popcorn och väntar på elin=) får hoppas hon kommer snart :)))) ikväll blir det iallfall utgång, får hoppas på att det blir rooooooooooooligt, men det tror jag att det blir..utantvekan. Jaja, har inte så mycket mer att säga, skriver väl kanske nånting då jag kommer hem eller nånting! seeeees i dimman.
adjö


080314

pppuuuh äntligen helg, känns mycket skönt. Idag hade vi först karaktär sen estetiskverksamhet då vi håller på att förbereda vår "dockshow". Jag, Sandra, Johan och Fjodor har Bockarna brus, Kan bli lite roligt, kommer nog inte kunna hålla mig för skratt. Kan se framför mig hur fult det kommer se ut. Sen sista lektionen hade vi engelska, vilket var ett bra slut på dagen. Då jag kan kom så var det städning som stod längst upp på listan, så har städat som ett tog...mitt rum såg verkligen ut som ett bombnedslag, fast nu ser det bättre ut.
Middagen blev verkligen inte som jag tänkt mig...mamma hade lovat kycklingfilé & ris + currysås, vilket jag hade sett fram emot och så var jag såklart jätte hungrig. Men då jag kommer ner så tror jag inte mina ögon...visst det var ris och kycklingfilé, men kycklingen låg i nån sås som nästan bara smakade soya. Vart lite besviken, men det var inte så farligt som jag trodde. Det gick ju att äta och det är väl huvudsaken. Till efterrätt hade mamma köpt nån chokladgrej, men det tackade jag nej till, så nu ligger jag åter i min säng och är mätt & belåten.
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, ska försöka få ett till arbete igång så jag blir klar innan lovet :)) alltså, kan ni tänka er....går 2 ½ skoldagar till sen är det lov igen. Kan säga att det känns oerhört BRA. Påtal om ingenting, så ska jag dammmsuga lite nu^*^ seeeeeeya
adjö

*

Gammal låt, men jag får aaaaaldrig nog av karln!!!!
äckligthet


080313

Idag har jag varit hemma ifrån skolan, kände mig så dålig imorse så det var lika bra att sjukanmäla sig,  men det börjar bli bättre nu. Har pluggar en massa hela dagen för att försöka få allting gjort..känner mig oerhört duuuktig :))) så, nu är det bara några halvgjorde arbeten kvar och det kommer nog gå rätt så fort skulle jag tippa på. Snart ska jag & mamma åka till hennes killes mamma och äta mat, sen förhoppningsvis kommer jag hem innan 5. Då ska jag fortsätta plugga, om inget annat roligt kommer ivägen.
Sen vill jag bara påpeka att jag BARA går tills tisdag nästa vecka, såååjävla skönt. Visade sig att vi inte hade någon idrott eller MBS på onsdag = ledig hela dagen, eftersom jag varken har ind/matte/svenska.
Men nu måste jag skynda mig lite, mamma rooooopar att vi ska åka så måste hurryup!

adjö


080312

ligger i min skööööna säng nu och ska snart sussa=))) varit en lång skoldag som alla andra onsdagar, slutade 4 vilket gör att man är svintrött på sista lektionen..mamma fick då komma och hämta mig eftersom det regnade. Hatar verkligen sånt här väder, man blir så deppri och sur (iafjag).
Då vi kom hem så tvingade mamma mig att plugga, vilket jag då gjorde utan att säga emot. Kan säga att det var riktigt bra att hon sa åt mig, för annars hade jag nog aldrig gjort det. tack mamma :)) jaja, nu måste jag sova så att jag orkar kliva upp imorgon. GODNATT
adjö

image16


080311

Somnade sjukt fort igår, runt halv 7 nånting :) så kan säga att det var riktigt skönt att kliva upp imorse tillskilland ifrån alla andra dagar! Dagen har varit jättebra och så har den gått väldans fort, stort  + i kanten, Vi hade ju våran engelskaredovisning idag och den gick väl hyffsat för min del iallafall.
Förövrigt så har jag nyss kommit hem. Fick lov att följa med Emil upp till hans syrras lägenhet, för att jag skulle slippa gå runt på stan i 40 min och vänta på bussen. Men nu är jag ääääntligen hemma! Mamma jobbar natten idag = jag måste laga mat själv + gå ut med hunden, känns jobbigt.
Nu ska jag iallafall ner och kolla vad jag ska laga för nånting goooottt, sen ikväll blir det väl lite plugg och maybeee movie. seeeeeeeeeeya
adjö

1år och 9månader idag, älskar dig
image15


*

Skoldagen gick bättre än förväntat, var faktiskt pigg. Idrotten var dessvärre, fick stå över för jag fick så jädrans ont i knät då jag sprang/joggade. Först hade jag som sagt bara ont på utsidan av låret och lite obehag i knät, men nu har jag rejält ont i knät i visa lägen och då jag springer eller nånting sånt. nog om det...
Just nu är jag döden själv..är såååå fruktansvärt trött så jag tror jag dör, men känns inte som om det är nån mening att sova nu för då kommer jag inte kunna somna senare och då blir det samma visa igen.
Nusnart ska jag äta mat med mamie, sedan har jag bestämt mig för att plugga DET ÄR ETT MÅSTE!! Jag,My,Malin och anna har redovisning om Paris Hilton imorgon på engelskan, så måste skriva klart det jag ska prata om. Har också bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt, hade tänkt mig runt 8-9 voooore asskönt=)
Sist vill jag bara tillägga att jag verkligen hatar det här vädret.........blir så surcitron, men får hoppas att det blir finare nån/några dagar framöver :)))
adjö


080310

Godmorgon! Helt sjukt att att vara såhär pigg som jag är nu och inte sovit nånting, men kommer väl bli astrött lite längre in på dagen. Fick som sagt underhålla mig själv från 03.00 nånting eftersom jonathan är så jädrans vek och gick och la sig, så spelade lite spel alone, läste massa bloggar och satt på andra sidan häcken en tredje gång.
Iallafall så ställde mig i duschen runt halv 6 och där stod jag minst 15 min och nu är jag påklädd och har packat ihop alla gympakläder osv, så det känns iallafall bra att jag har det gjort. Sitter och lyssnar på chrisbrown nu och ska väl snart traska ner till köket och göra ordning lite frukost, sen blir det till att gå ut och ställa sig och vänta på bussen. Känns faktiskt riktigt skönt att ha idrott nu direkt på morgonen så man har det gjort, eftersom idrott är den tråkigaste lektionen, sen har vi karaktär - klassråd - lunch - datakunskap - seeeeeedan ska jag hemhem och sova lite. Får se om jag tillochmed orkar lägga ner någon energi på att öppna böckerna och plugga lite, men det tvivlar jag på.  Menmen, nu ska jag gå ner och fika sen ska jag åkaaa :))))))))
adjö

*

Kan inte sova för jag är aspigg! Suttit och spelat ett antal blipspel med jonathan + kollat på andra sidan häcken 2 gånger, men inte blir jag trött. Ska upp om 3 timmar och det känns rätt så tungt att inte hunnit somna ännu, men om jag somnar nu så kommer inget få mig till liv = försova mig och sova hela dagen, så lika bra att vara vaken.
Tung första skoldag kommer det att bli iallafall, men kommer bli extra skönt att sova seeedan :))) nu blir det lite mer fiiiiiilm för min del=)
adjö

image12

 

080309

Idag vaknade jag och malin 14.20 (?) var igentligen meningen att vi skulle kliva upp klockan 11, för vi inte skulle sova bort hela dagen vilket vi gjort alla dom andra dagar vi sovit tillsammans MEN malins mobil hade lagt av satt. Hade bestämt mig för att åka hem runt 2 för att plugga eftersom jag har så mycket som ska vara klart, men så blev det inte. Inte direkt förvånad.
Gårdagen blev iallafall film & kortspel, jag&my utklassade karlarna båda gångerna på tecken :))))) sen gick vi ner emot stan för vi hade inget annat för oss, sen ringde jag joao som därefter skjutsade hem mig! Sen blev det packa ihop lite grejjer och åka till malin såklart.

Ikväll blir det iallfall andraavenyn med maaallz sen blir det direkt hem och plugga lite iallfall, om jag har orken att öppna böckerna.
Näe, nu ska jag umgås lite med min underbara kååååmpizzz mallz.
adjö


080308

Har precis vaknat, så nu ska man väl kanske fika (om det bjuds på det förståss) he-he. Kunde inte riktigt sova då vi skulle sova inatt, låg istället och klurade på allt mellan himmel och jord...irriterande.
Jaja, ikväll ska jag vara med myyysan och mysa litt :)))) sen imorgon blir det myyycket pluggade eftersom jag inte rört vid böckerna på hela lovet, vilket jag igentligen skulle ha gjort ett flertal gånger.
Jaja, nu ska jag tvätta ansiktet och sedan hoppas på att malin bjuder på frulle!      
adjö

RSS 2.0