bottoms up

nu har jag precis ätit, det blev.................................pasta carbonara mhmhmh, mycket gott!


it´s all about me

nu har precis mina vänner åkt hem och lämnat mig själv i igloo-huset :( antingen är det mig det är fel på eller så är det verkligen svinkallt hemma hos mig. dock så verkar det bara vara jag som tycker det? hm..
iallafall, jag har fortfarande inte kommit igång med städning, eller..jag har börjat tagit ner kläder till mitt nya kläd-rum, som jag har bestämt att jag ska ha mina kläder i. får se hur glad mamma blir då hon plötsligt märker att jag övertagit rummet. hon själv tycker att jag ska ha mina saker på mitt rum (har rummet längst upp), men jag tycker det är bättre ifall jag har kläderna på mittvåningen, för allt hamnar där ändå, så jag tycker det är ett plus i kanten att ha kläderna där jag planerat :)


ikvällen består av...jaa vadå? har inte riktigt planerat nånting ännu, antingen blir jag hemma eller så promenerar jag till mimmik. får se hur det blir! just nu måste jag iallafall försöka komma på vad jag ska laga till middag, är ensam hemma så måste laga själv :((( buhuh! är sjukt sugen på tacos eller pasta carbonara, återstår att se vad det blir!

är sjukt hungrig så hejdå...


MUMS


jag får liksom ingen ordning

jag tycker inte om snö..........eller inte så här mycket iallafall.

nyss varit ute och plumsat i snön, varför skotar dom inte för?? såg i stort sett ut som en snögubbe ifrån fotknölarna och ner hehe.
men nu är jag äntligen inne i det varma och jag tänker inte gå utanför dörren på hela dagen, om jag nu inte blir tvingad, vilket jag inte kommer bli..så lucky me!
idag är det tänkt att jag ska städa mitt bombnedslagna rum som ser ut som jag-vet-inte-vad :(( inte kul! ligger saker överallt men ingenstans osvosv, tragiskt!
så då jag är klar med det (om jag blir), så tänkte jag fira med en powernap något som jag verkligen behöver. 
sova måste vara det bästa som finns, finns inget bättre. jag och johnblund(L)

nu ska jag komma igång med städningen, så jag inte fastnar framför datorn.
wish me good luck (Y)


det snurrar i min skalle

torrt det var här då ^

idag sov jag till 13.00 helt ootroligt. hade till och med varit duktig och ställt klockan så att jag inte skulle sova så satans länge, som jag i vanliga fall alltid gör. men som vanligt så går det inte så bra, stänger av den i sömnen eller vad jag nu gör.
sex timmar sen jag klev upp och jag glider fortfarande runt i sovkläder och morgonrock, men tänkte snart göra ett framsteg och kliva in i duschen och ta en mycket lååååååång dusch.
sen ikväll blir det film (alltså ingen utgång), har ju varit duktig och varit hemma nu i två helger. siktar emot nyår, men juldagen är lockande...ha en trevlig kväll


RSS 2.0