sovasovasova

sjukt trött efter ännu en dag på min apu-plats. men som sagt, det är ju sista veckan nu, sen är det lov så då kan man sova ut riktigt och inte behöva passa någon speciell tid. som jag längtar (L)
idag kom jenny och mosse och hämtade mig, så nu sitter jag hos jenny och myser. vet inte riktigt vad vi ska göra, men blir väl nånting roligt som vanligt ;)) eheheh! men nu ska jag umgås lite, seeya later ;)it's never to late if you only believe

this emptiness is killin' me
im wondering why I've waited so long
lookin' back I realize it was always there, just never spoken
i'm waitin' here
been waitin' here


living life with eyes closed is easy

måste säga att jag är väldigt duktig på att skriva......eller kanske inte!
ikväll har jag iallafall varit en sväng hos jenny och kikat på simpsons, käkat naturgodis&kiwi eftersom vi har gått och blivit nyttiga *blinkblink*, iallafall ett tag! kom sedan hem till ett nystädat rum, tackjonny! tur att man har så snälla syskon som städar eftersom man själv inte haft lust att göra det, men kan väl beror på att jag sovit hos mimmi hurlängesomhelst, men nu är jag hemma igen, bortabramenhemmabäst!
imorgon var det igentligen tänkt att vi skulle dra ut, men disskusionen ledde till att vi bestämde oss för att ta en filmkväll och vila ut oss tills lördagen.

somsagt, har inte så mycket att dela med mig av så nu blir det sängen=) nattinatti!godnatt härnösandNU SKA JAG KRYPA NER I SÄNGEN MED ELIN!
GODNATT! pözzRSS 2.0