*föresten...har jag presenterat er för mina nya pojkvän?=)

näe, nu ropar robin på mig...ska mysa lite. hörs

080922

alla tjejerna i klassen var och vandrade med vår mentor igår och det var hur mörkt som helst ute som alla andra kvällar.  vi hade med oss sånna där stoooora ryggsäckar = mycket packning...tungt kan jag lova! vi skulle gå mellan en massa höga hus och det var en mycket smal väg. vi var självklart inte ensamma på den vägen, utan det var hur många killar (ej svenskt utsprung) som helst, som passerade oss då vi skulle ta oss igenom den där smala vägen. plötsligt känner jag att någon tar tag i mina höfter och går bakom mig, men det var inget jag brydde mig om, för jag trodde det var någon av mina klasskamrater, utan jag fortsätter bara att gå. efter ett tag vänder sig my & jonsson sig om och gör tummen upp och säger att han är aaaaaassnygg. jag vänder då huvudet om för att kolla in snyggingen bakom mig, men jag ser riktigt inte hur han ser ut, litar på att mina classmates har bra smak helt enkelt. utan det enda jag visste var att han var sjukt bra på att sjunga, eftersom han sjöng i mitt öra och jag rös i hela kroppen. han&jag satt oss på hans moped och han körde hur fort som helst förbi hela min klass. då jag sen märkte att alla sakta med säkert börjar försvinna bort, så fick jag lite panik och bad honom stanna. vi stannade och han tog då fram sin mobil och börjar skriva sitt nummer och adress.. han gav mig den och jag kollade lite närmare och försökte tyda det han skrivit och då jag sen vände mig om så ser jag att han är långt borta. får lite panik eftersom jag är hur mörkrädd som helst. såg bara hans vita tröja lysa, jag skrek och bad honom stanna och han vände sig om.  jag frågade ifall han kunde följa mig tillbaka till min klass, men han bara hånflinade och vände sig om. jag kollade mig omkring och kände rysningar i hela kroppen. börjar gå där vi kom ifrån, men såg fortfarande bara mörker och några gatulysen...jag tog upp mobilen fort och bläddrade ner i kontaktlistan för att ringa my, men då jag precis ska ringa så............ringer jonsson och frågar varför jag inte är på skolan :(((     (mycket "intressant" inte sant?)

idag ha jag som sagt varit hemma pga. ja....mådde dåligt kan man säga. låg i sängen mycket länge vilket var myyycket skönt. runt ett tiden ringer pappa och säger att vi ska åka och kika på en telefon. vi åkte först på stjärnafyrkant sen expert och tillslut telia. där jag stod och funderade mycket länge. hade så svårt att bestäma mig, eller visste iaf att jag skulle ha en sony ericsson. så tillslut hade jag bestämt mig, tycker igentligen att den är för stor...men den får funka så länge=) senså har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.  just nu ligger jag i sängen och funderar på att stänga av datorn och läsa lite teori. det vore ju en mycket bra idee! så godnatt sverige=DD
adjö


080921

HEJHEJ!

härligt att se att det är så många som besöker min underbara blogg (hela 1000 per dag).....eller inte :(((
helgen har iallafall varit mycket lugn som alla andra helger sen skolan börjat, stort + i kanten för mig YIPPY...eller där ljög jag igen, fast jag har bara varit ute en gång sen skolan började och det var i sundsvall så det räknas inte, så fortfarande ett plus i kanten för mig (L). känns faktiskt mycket skönt att slippa vakna upp och vara bakis!
idag har jag iallafall varit hemma och kikat på andraavenyn och one3hill, som man lääääääängtat. så nu har man nånting att fördriva dagarna på, då det inte är plugg eller jobb=) fast, vi har iof inte haft mycket plugg nu än om jag tänker efter, ingenting alls plusplusplusplus i kanten!

finns ett minus som jag kom och tänka på.....min mobil har gått helt sönder, så jag får gå runt med en skitmobil just nu, vilket inte är ett + i kanten. jag som är helt beroende av min mobil. jaja, men som tur är så ska jag och pappsen kika på en ny imorgon(L)(L) melove!

nu tänkte jag kika på dom andra avsnitten av andraavenyn och sen läsa lite teori och därefter sova=) nattinatti mina trogna läsare ;)))))))))
adjö


080917

You do something to me that I can´t explain.
080912

Ligger på hyllan, tills en viss f17 fyller ååååååååååååår!


RSS 2.0